Roeiploeg

Ontstaan aan het begin van de jaren negentig, is de VOK-Roeiploeg inmiddels niet meer weg te denken uit de vereniging. De sloep Kaatje, die eigendom is van de vereniging, wordt door de Roeiploeg met groot enthousiasme onderhouden en bemand. Tijdens grote roeievenementen, zoals de jaarlijkse Harlingen-Terschellingrace en de Amsterdamse Grachtenrace, is de aanwezigheid van Kaatje een belangrijk visitekaartje van de VOK.
De Roeiploeg heeft sinds haar oprichting een zelfstandig karakter binnen de vereniging. Ze heeft echter dringend actieve versterking nodig. Er worden roeiers van alle leeftijden gezocht voor het roeien in een team waar naast de sport ook gezelligheid en vriendschap hoog in het vaandel staan. Het lidmaatschap van de Roeiploeg staat open voor alle leden van de VOK. Staat u sympathiek tegenover een actieve deelname, maar mocht u, om welke reden dan ook, meer voelen voor een passief lidmaatschap, ook dat kan. Meldt u zich dan aan als ‘roeier aan de wal’.
 
Voor meer informatie stuurt u Ronald van Ulsen een mailtje
 
 
VOGALONGA 2018: op 20 mei 2018 heeft de Roeiploeg deelgenomen aan de 44e Vogalonga te Venetië. Fraaie sfeerbeelden van deze roeimanifestatie vindt u op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PNyReC-e8NY . Na 1 minuut ziet u Kaatje in volle actie.
Onderstaande foto's werden geschoten door Maartje de Ruiter.
 
VL-1.jpgVL-2.jpgVL-3.jpgVL-4.jpgVL-5.jpgVL-6.jpgVL-7.jpg